Terraclick Laminat Parke

Terraclıck Laminat Parke Serileri

Her bütçeye uygun, kaliteli ve zengin dekor seçenekleri ile TerraClick parkeler her evin hakkı. Yaşam alanlarını dekorasyonun incelikleri ile buluşturan TerraClick parkeler, aynı zamanda bir parkeden beklenenden daha fazlasını barındırıyor: Çizilmeye, lekelenmeye, noktasal darbelere dirençli, kolay temizlenebilir, antibakteriyel ve 24 saat suya dayanıklı.

Terraclıck 8mm 4V (Derzli) Serisi

TerraClick 4V Koleksiyonu, yaşam alanlarına yepyeni bir hava katıyor. Birbirinden farklı 10 derzli meşe dekora sahip TerraClick 4V Koleksiyonu; antibakteriyel, kolay temizlenebilir, çizilmeye dirençli ve 24 saat suya dayanımlı yapısı ile yaşam alanlarında “premium” hissiyatını yakalamak isteyenler için doğru tercih oluyor.

Terraclıck 8mm (Derzsiz) Serisi

Açıktan koyuya ahşabın her tonuyla tüm dekorasyon tarzlarını kusursuz bir şekilde tamamlayan TerraClick 8 mm Koleksiyonu, on altı farklı dekor seçeneği ile yaşam alanlarına doğanın güzelliğini taşıyor. Antibakteriyel ve kolay temizlenebilir yüzey tasarımı, çizilmeye dirençli ve 24 saat suya dayanımlı yapısı ile TerraClick 8 mm Koleksiyonu, herkesin ortak tercihi oluyor.

Terraclıck Soft 7mm Serisi

Çağdaş tasarım çizgileri ile doğanın zarif renk kodlarını harmanlayan TerraClick 7 mm Koleksiyonu, birbirinden şık sekiz farklı dekoruyla hayal ettiğiniz dekorasyona zemin hazırlıyor. Antibakteriyel, kolay temizlenebilir, çizilmeye dayanıklı ve 24 saat suya dayanım özellikleriyle TerraClick 7 mm Koleksiyonu, dekorasyonunuza ayrıcalık katıyor.

Terraclıck Smart 6mm Serisi

İlhamını doğadan alan dört farklı dekor modeli ile uygulandığı tüm mekanlara ahşabın sıcaklığını yansıtan TerraClick 6 mm Koleksiyonu; kolay temizlenebilir, antibakteriyel, çizilmeye dayanıklı ve 24 saat suya dayanım özellikleriyle hem şık hem de fonksiyonel seçenekler sunuyor.

D

Duşakabin ve küvet sistemleri

Selduş Duşakabin ve Küvet Sistemleri ürünlerine göz atmak İçin Lütfen Tıklayın.

D

Duvar Profiili ve Panelleri

Agt Duvar Profili ve Decopa Duvar Panelleri ürünlerine göz atmak İçin Lütfen Tıklayın.

İ

İletişim

Bizimle İletişime geçmek ve aklınızda ki sorulara yanıt bulabilmek için Lütfen Tıklatın.

İletişime Geçiniz
Kare Parke
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz?